20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

“Nemoš pobjeć od nedjelje”! Ni u srijedu, ni u četvrtak! Dvije nove izvedbe predstave u KC-u!

1 min read
Ulaznice je moguće kupiti na porti Kulturnog centra Osijek, od jučer, svaki dan od 7 do 22 sata ili sat vremena prije početka predstave.

– U srijedu, 1.2. i u četvrtak, 2.2. u 20 sati, u Kulturnom centru Osijek, ne propustite novu priliku, točnije, dvije nove prilike za pogledati predstavu “Nemoš pobjeć od nedjelje” u produkciji Kulturnog centra Osijek! – javljaju i pozivaju iz osječkog KC-a, dodajući kako je cijena ulaznice za predstavu 5 eura, kako su dvije dodatne izvedbe predstave na rasporedu u Maloj dvorani.

Ulaznice je moguće kupiti na porti Kulturnog centra Osijek, od jučer, svaki dan od 7 do 22 sata ili sat vremena prije početka predstave. Također, moguća je rezervacija ulaznica na e-mail: info@kulturni-centar.hr.

A što ćete gledati?

Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih… Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije – Svoje priče. Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom Kulturni centar Osijek pokreće vlastitu kazališnu produkciju, a u kojoj nas uskoro očekuju još dvije premijere… – najavljuju iz Kulturnog centra iz Osijeka.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)