19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Strašna prometna! 17-godišnjak ‘raznio’ betonski stup! Teško je ozlijeđen! Putnik (16) bez ozljede!?

2 min read
- U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 17-godišnjak, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

UPDATE, OPREZ UZNEMIRUJUĆI SNIMAK – 3.2.’23. 13:50

Radio Nova Ggradiška, odnosno Radio NG, objavio je snimku, a za koju tvrde da je nastala malo prije i u trenutku sudara, odnosno udara u betonski stup. I to iz automobila! Na snimci čuju mladići i vidi unutrašnjost automobila. “Ej, ‘aj prestigni onaj kamion. – Hoćeš? – Ma da se zabijemo, boli nas k****!”, čuje se u video zapisu. Na kraju snimke mladići shvaćaju da će se zabiti…

Video pogledajte OVDJE. Upozoravamo, video je uznemirujućeg sadržaja i gledate ga isključivo na vlastitu odgovornost.

— — — — — — — — — —

– U Novoj Gradiški, na raskrižju Ulica Josipa Jurja Štrosmajera, Jurja Haulika i Maksimilijana Benkovića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena – javlja policija i pojašnjava cijeli događaj…

– Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je stariji maloljetnik (17) upravljajući osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, te nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom, dolaskom pred raskrižje, zbog neprilagođene brzine u kočenju i zanošenju preko prometnog otoka sletio na kolnik Ulice Slavonskih graničara, gdje je automobilom udario u betonski stup.

– U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 17-godišnjak, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

– Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te također podnose optužni prijedlog i protiv putnika (16) u spomenutom automobilu, koji nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom – zaključuje policija.

Foto: PU BPŽ (screenshot)