20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Užas! U požaru noćas smrtno stradala jedna osoba! Traje očevid PU OBŽ!

1 min read
Ne zna se tko je stradao/la, očevid je u ovom trenutku u tijeku (8:30 sati, 4. veljače), rekla nam je jutros telefonski Kristina Vukojević Rac, policijska službenica za odnose s javnošću PU OBŽ.

Vatrogasci Belišća i Bocanjevaca, stoj u objavi Županijskog centra 112 Osječko-baranjske županije, gasili su sinoć požar obiteljske kuće u Gorici Valpovačkoj. U požaru je smrtno stradala jedna osoba, stoji nadalje u objavi, a koju potvrđuje za OsijekExpress.com i Policijska uprava osječko-baranjska.

Smrtno je stradala jedna osoba sinoć u požaru, za kojeg je dojava stigla u 18:30 sati. Ne zna se tko je stradao/la, očevid je u ovom trenutku u tijeku (8:30 sati, 3. veljače), rekla nam je jutros telefonski Kristina Vukojević Rac, policijska službenica za odnose s javnošću PU OBŽ.

Inače, za očevid se, kod noćnih ili večernjih požara, čeka jutarnje dnevno svjetlo, a kako bi stručnjaci, inspektori, mogli obaviti analizu.

Policija još dodaje kako su u gašenju požara sudjelovali vatrogasci DVD-a Valpovo.

Neslužbeno doznajemo da je vlasnica obiteljske kuće ženska osoba ’63. godište, ali nema potvrde ju li ona stradala u požaru ili netko drugi. Više će informacija biti poznato tek nakon očevida.

Foto: Pixabay (ilustracija)