28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sat vremena prije pronalaska mrtvog tijela u Dunavu, policiji prijavljen nestanak! Slijedi obdukcija!

1 min read
Neslužbene informacije kazuju kako je muškarac pokušavao spasiti čamac kojeg su potopili valovi nakon jakog vjetra i nevremena.

Jučer, 4. veljače 2023. godine, oko 15 sati policijskim službenicima Policijske postaje Vukovar prijavljen je nestanak muškarca, javila je vukovarska policija, dodajući kako je odmah krenula u potragu…

– Odmah je izvršen pregled područja te su policijski službenici iza 16 sati naspram Vukovara u rijeci Dunav pronašli mrtvo tijelo muškarca te je liječnik hitne medicinske pomoći konstatirao smrt te osobe – dodaju iz policije i nastavljaju…

– Na mjestu događaja smo proveli očevid kojim smo prikupili činjenice o tom događaju. Utvrdili smo njegov identitet te na temelju toga potvrdili da se radi o osobi za koju je danas u Policijskoj postaji Vukovar prijavljen njegov nestanak.

– Mrtvozornik je na mjestu događaja pregledao tijelo, naknadno će biti provedena obdukcija na odjelu patologije Nacionalne memorijalne bolnice „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće – zaključuje se u priopćenju.

Neslužbene informacije kazuju kako je muškarac pokušavao spasiti čamac kojeg su potopili valovi nakon jakog vjetra i nevremena.

Foto: Pixabay (ilustracija)