30. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Cijela cesta njegova!? Od ruba do ruba, po sredini, na ‘ćupriju’, pa konačno – ‘tras’!

1 min read
Na kraju videa, vozač bicikla je skrenuo na putni most, 'ćupriju', a zaustavljanje je jednako predstavljalo problem i završilo je - padom!

– Obična vožnja biciklom. Pogledati do kraja… – naslovili su na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode istovremeno i ‘smiješan’, ali i zabrinjavajući video opasne vožnje bicikla po jednom, zacijelo, slavonskom selu.

Jer, vozač bicikla je ispred automobila krivudao, išao od ruba do ruba kolnika, prelazeći s jedne u drugu kolničku traku, na trenutke se činilo jedva i držao ravnotežu na biciklu. U razloge takvoj vožnji nećemo ulaziti. Ali, da je zabrinjavajuće i opasno, kako za njega, tako i za druge vozače na cesti, jest.

Iako se u video nigdje ne navodi o kojem je mjestu riječ, širina ulice sugerira kako je riječ o slavonskom selu. A onda, u jednom trenutku, pojavili su se putokazi u kadru, na kojima se možda moglo razaznati, sukladno rezoluciji snimke, kako jedan od putokaza pokazuje smjer za NK Zrinski, jedan za Crkvu blažene Djevice Marije (!?). Jedno od sela u Slavoniji koje ima i takvu crkvu i takav nogometni klub je Nova Bukovica, mjesto nedaleko Slatine.

Na kraju videa, vozač bicikla je skrenuo na putni most, ‘ćupriju’, a zaustavljanje je jednako predstavljalo problem i završilo je – padom!

Video možete pogledati OVDJE.

Foto: Facebook (screenshot)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other