19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Opširnije o ozljedi 17-godišnjaka: Uključivao se u promet! Od siline udara pao na automobil, kolnik…

1 min read
- Vozač mopeda za vrijeme vožnje nije koristio zaštitnu kacigu te je zadobio teške tjelesne ozljede.

Na području Policijske postaje Našice, u Ulici Kralja Tomislava u mjestu Podgorač jučer oko 11:25 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali moped i osobni automobil, izvijestili smo i dan ranije, a policija danas donosi opširnije priopćenje o događaju zbog kojeg je bila zatvorena cesta.

– Do sudara s automobilom došlo je kada se 17-godišnjak iz Podgorača s mopedom neoprezno uključivao u promet sa sporedne na glavnu cestu. Od siline udara vozač mopeda pao je na prednji dio osobnog automobila, a potom na kolnik dok je moped odbačen u kanal gdje se i zaustavio – javila je policija danas, nastavljajući…

– Četrdesetšestogodišnji vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas dok sedamnaestogodišnjak nije alkotestiran zbog zadobivenih ozljeda te mu je u KBC Osijek uzeta krv i urin radi analize na alkohol.

– Vozač mopeda za vrijeme vožnje nije koristio zaštitnu kacigu te je zadobio teške tjelesne ozljede.

– Na mjesto događaja izišao je zamjenik općinskog državnog odvjetnika iz Osijeka, koji je obavljanje očevida prepustio policiji.

– Zbog obavljanja očevida prometne nesreće DC-515 u mjestu Podgorač od 11,25 do 13,55 sati bila je zatvorena za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima – zaključuje danas policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)