15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osijek protiv Belupa, Poms protiv Zekića! Jugović: Nismo ih pobijedili zadnje tri utakmice…

1 min read
Danas u Gradskom vrtu u 17:10 sati u 21. kolu SuperSport HNL-a 'sudarit će se' Rene Poms i Zoran Zekić.

Osijek danas igra protiv Slavena, novi trener Osijeka igra protiv bivšeg, prvog koji je poveo promjene u Gradskom vrtu s novom vlasničkom strukturom. Danas u Gradskom vrtu u 17:10 sati u 21. kolu SuperSport HNL-a ‘sudarit će se’ Rene Poms i Zoran Zekić.

Prvi je optimističan uoči ovog sraza…

– Protiv Lokomotive je bilo teško, jer formacija nije bila glavni problem na toj utakmici, puno stvari nije štimalo, ali analizirali smo ih, izvukao sam zaključke i gledamo prema naprijed da protiv Slaven Belupa odradimo puno bolji posao. Kada vidim kako je momčad reagirala, kako je trenirala kroz tjedan potpuno sam optimističan i pozitivan da ćemo pokazati dobru igru i da će svi pružiti maksimum da ostvarimo pobjedu – kazao je Poms, a izvjesnu analizu i najavu dao je i Vedran Jugović.

On se i dotaknuo Zekića…

– U nogometu ima nekih specifičnih rivaliteta, kao kada ti netko ne odgovara kod kuće, a osjećaš se dobro kod njega u gostima. Specifično je da u Gradskom vrtu nismo pobijedili Slaven Belupo na zadnje tri utakmice, ali tu ulogu igra i njihov trener Zoran Zekić. Riječ je o kvalitetnom treneru, već je u dužem procesu u Slaven Belupu, sigurno je posložio stvari kako on želi. Riječ je o izuzetno dobroj momčadi, ali mi imamo kvalitete, želje i znanja da taj niz prekinemo u subotu – rekao je Jugović.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)