1. travnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Špoljarić produžio s Osijekom: Već sam 17 godina ovdje!

2 min read
Priželjkivao je ovakav rasplet situacije, navode iz kluba, a govori i on sam.

Josip Špoljarić produžio je ugovor s Osijekom. Novi ugovor veže ga za Gradski vrt, i odskora Pampas, do ’25. godine. Kako je riječ o ‘našem djetetu’, zadovoljstvo je obostrano, emocije jake… Priželjkivao je ovakav rasplet situacije, navode iz kluba, a govori i on sam.

– Već sam 17 godina ovdje, tako da sam jako sretan što sam potpisao novi ugovor. Dijete sam Kluba, nogometno sam odrastao u Gradskom vrtu i čim se pojavila opcija produženja vjernosti, nisam imao o čemu puno razmišljati jer mi je zadovoljstvo ostati u Osijeku. Znači, nije kod mene bilo dvojbi ni sekunde – kazao je Špoljarić i nastavio…

– Puno mi to znači u svakom smislu, želim igrati, zabijati što više golova za Osijek, osvajati bodove. Dodatnu težinu u svemu ima nastupanje pred našim navijačima, uzvratiti im na najbolji način za vjernost koju imaju i osjećaju. Osobno sam dobro krenuo u nastavak sezone s dva postignuta gola, želim samo tako i dalje nastaviti, kako bismo ostvarivali što bolje rezultate. Od svega mi je najvažnije da budem zdrav, igrati što više i svojim učinkom pridonositi momčadi.

Sportski direktor Ivica Kulešević nastavio je nizati pozitivne misli…

– Neizmjerno mi je drago što Josip ostaje dio ove naše priče, odnosno što smo njegov potpis novog ugovora nadovezali na one Vedrana Jugovića i Filipa Živkovića, te što smo s njima spojili tri generacije NK Osijek. Josip je dugo dio našeg kluba, znamo koje su njegove kvalitete i vjerujem da će svojom igračkom kvalitetom, koju neosporno posjeduje, dati svoj doprinos momčadi i klubu – rekao je sportski direktor Ivica Kulešević, prenosi i mrežna stranica kluba.

Foto: NK Osijek (screenshot)