23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Radovi u Županijskoj čekaju materijal! Vulin: Zastoj, uvjeravaju nas izvođači, samo dva tjedna!

1 min read
- Izvođači nas uvjeravaju da će dogovoreni rokovi izvedbe biti ispoštovani, da neće biti produženja trajanja. Ovaj zastoj neće trajati duže od 2 tjedna - zaključio je Vulin u izjavi.

Zbog radova na rekonstrukciji tramvajske pruge u Županijskoj ulici ta je gradska cestovna dionica djelomično zatvorena za promet. No, posljednjih dana građani su uočili kako se radovi ne provode. Razlog tomu je problem u lancu nabave materijala, ali koji je kratkotrajan i koji neće izmijeniti konačne rokove dovršenja, kazao je zamjenik gradonačelnika Osijeka Dragan Vulin.

Rješenje problema očekuje se u razdoblju od oko dva tjedna, rekao je Vulin u izjavi za medije i javnost.

– S izvođačima radova je održan sastanak. Došlo je do prekida lanca opskrbe potrebnim materijalima, a radi se o najmodernijim materijalima, koje i nije lako moguće svugdje nabaviti – rekao je Vulin, nastavljajući…

– Velika je to investicija, od 267 milijuna kuna. Bit će ostvarena u dvije godine, a ovakvi su prekidi i predviđeni i mogući.

– Izvođači nas uvjeravaju da će dogovoreni rokovi izvedbe biti ispoštovani, da neće biti produženja trajanja. Ovaj zastoj neće trajati duže od 2 tjedna – zaključio je Vulin u izjavi.

Što se regulacije prometa tiče, ona ostaje, radovi su započeli, sve je raskopano.

Foto: