18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Dvojac pijanih tukao trećeg, državljanina Njemačke! Skočio je u rijeku da bi se spasio!

2 min read
Napadači su odmah su uhićeni, dodaje portal, dok je napadnuti mladić zbrinut liječnički. Odvezla ga je hitna pomoć, utvrđeno je kako nije teže ozlijeđen

Dvojac alkoholiziranih mladića tukao je trećeg, također pod utjecajem alkohola, a on naposljetku spas našao skokom u hladnu rijeku. Tučnjava je krenula iza ponoći u jednom kafiću u Orahovici, a jedino kako se napadnuti mladić u Orahovici uspio spasiti, bio je skok u korito rijeke. Koliko je voda bila hladna? Bio je Božić, 25. prosinca. Ovog tjedna je donesena presuda.

Kako u presudi stoji, 18-godišnjak je napuhao 2,10 promila, 21-godišnjak 1,63, a napadnuti 19-godišnjak 2,12 promila.

– Pod utjecajem alkohola fizički su napali državljanina SR Njemačke srušivši ga na tlo i udaravši ga rukama i nogama po tijelu dok ih nije razdvojio gost kafića. Kada se napadnuti (19) pridigao, nastavili su trčati za njim oko 200 metara i sustigli su ga kod korita rijeke Vučice. Tamo su ga nastavili udarati rukama i nogama po raznim dijelovima tijela, zbog čega je njemački državljanin skočio preko ograde u korito rijeke Vučice – navodi se u presudi, piše portal Danica.hr.

Napadači su odmah su uhićeni, dodaje portal, dok je napadnuti mladić zbrinut liječnički. Odvezla ga je hitna pomoć, utvrđeno je kako nije teže ozlijeđen

Napdači su za ovaj čin kažnjeni s po 100 eura svaki, ali će platiti po 60 eura, jer jedan dan su proveli u pritvoru, piše portal,a čeka ih i podmirivanje troškova postupka od 26,54 eura. Još se mogu žaliti, jer presuda nije pravomoćna.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)