29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dokkica poziva ne besplatno predavanje: Granice u odgoju! Kako povući granicu klincima?

1 min read
- Predavanje će se održati u utorak, 28. veljače u 17:30 sati u Dnevnom boravku (Knjižnica) Dječjeg kreativnog centra DOKKICA.

– Roditeljima je poznata situacija u kojoj se dosljedno pridržavaju dogovorene granice, a dijete ih testira pokušavajući “proširiti” granicu koja je unaprijed dogovorena. Na testiranje granice često roditelji reagiraju frustracijom, ali i velikim strahom da će narušiti izgrađeni odnos s djetetom jer djetetova želja nije ispunjena – piše u uvodniku poziva na predavanje Dokkica i nastavlja…

– Na predavanju pod nazivom „Granice u odgoju” razgovarat ćemo o važnosti postavljanja granica i dosljednosti jer je poznato kako manjak postavljenih granica, a još više nedosljednost u pridržavanju istih mogu dovesti do problema u ponašanju djeteta. Fokus ćemo staviti i na same roditelje i naglasiti važnost osobnih granica.

– Predavanje će se održati u utorak, 28. veljače u 17:30 sati u Dnevnom boravku (Knjižnica) Dječjeg kreativnog centra DOKKICA. Molimo zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu: https://tinyurl.com/ACPPredavanje5. 

– Za predavanje „Granice u odgoju” nećemo izdavati potvrde o sudjelovanju.

– Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem naše e-adrese: podrska@dokkica.hr ili na mob. 099/ 748 2532.

– Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u Osijeku i Donjem Miholjcu – zaključuje se.

Foto: Dokkica (screenshot)