1. travnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sudac utakmice Istre i Osijeka prebačen iz Elitne kategorije: “Zbog kontinuiranog suđenja ispod razine”

1 min read
- Predmetnu odluku KNS HNS-a donijela je zbog kontinuiranog Čuljkova suđenja koje je u ovom trenutku ispod razine SuperSport Hrvatske nogometne lige - dodaje se u priopćenju HNS-a.

– Komisija nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza donijela je odluku kojom se Ante Čuljak prebacuje iz Elitne kategorije sudaca u Prvu skupinu sudaca – stoji na mrežnim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza, a riječ je o sucu koji je sudio utakmicu Istre i Osijeka i o kojem je i ‘oko sokolovo’ imalo što reći…

– Predmetnu odluku KNS HNS-a donijela je zbog kontinuiranog Čuljkova suđenja koje je u ovom trenutku ispod razine SuperSport Hrvatske nogometne lige – dodaje se u priopćenju HNS-a.

– Također pozivamo na suzdržavanje od javnih kritika i difamacija hrvatskih sudaca od strane nogometnih dužnosnika. KNS HNS je neovisna komisija, koja odluke donosi isključivo u svrhu razvoja suđenja, a posljedično i razvoja nogometa u Hrvatskoj. Pokazali smo da smo spremni donijeti i teške odluke kad je u pitanju korist za nogomet. Služimo nogometu i tako ćemo nastaviti – stoji u službenom priopćenju Komisije nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza.

Foto: Pixabay (ilustracija)