1. travnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Danijel Pranjić najavio ‘oproštajku’! Dolaze Šimunić, Sulejmani, Živković, Babić, Rakitić…!?

2 min read
...'oproštajka' će biti humanitarnog karaktera, a sav prihod s utakmice namijenjen je liječenju desetogodišnjeg dječaka Petra Špeha. Susret će se igrati na stadionu Papuka. Utakmica je na rasporedu 24. lipnja u 18:00 sati.

Danijel Pranjić, nekadašnji veznjak najjačeg nogometnog ‘stroja’ nacije, hrvatske nogometne reprezentacije, ranije i mlađih sastava, svakako Osijeka, nizozemskog Heerenveena, münchenskog Bayerna, lisabonskog Sportinga, grčkog Panathinaikosa, prvi nogometnih koraka u rođenoj Orahovici, makar je posljednje dvije godine u igračkoj mirovini, danas trener zagrebačkog Trnja, u svom je gradu najavio ‘oproštajku’, u Orahovici.

I neće to biti nimalo ‘bezazlena’ utakmica, jer okupiti će se, doznaje i piše Portal 33515, velika imena hrvatskog i međunarodnog nogometa, o čije se karijere Pranjić ‘okrznuo’, nižući kilometre europskim travnjacima. Kako doznaje 33515, doći će u Orahovicu Bošnjak, Schildenfeld, Živković, Babić, a sve su prilike i Rakitić. Razumije se, dolaze Šimunić i Sulejmani.

– Miki je moj veliki prijatelj. Sjećam se kada je kao mladac došao u Heerenveen, odmah smo kliknuli. Kakav smo tada igrali nogomet, možda nešto najbolje u našim karijerama… – kazao je Pranjić, među ostalim, za portal 33515, potvrđujući dolazak Sulejmanija.

– Tu godinu što sam proveo zajedno s Danijelom nikada neću zaboraviti. Primio me kao nitko do tada. Bili smo nerazdvojni i danas se često čujemo. U Heerenveenu smo obojica igrali na vrhunskoj razini… nastavio je za 33515 i Sulejmani.

Inače, ‘oproštajka’ će biti humanitarnog karaktera, a sav prihod s utakmice namijenjen je liječenju desetogodišnjeg dječaka Petra Špeha. Susret će se igrati na stadionu Papuka. Utakmica je na rasporedu 24. lipnja u 18:00 sati, u organizaciji Udruge 33515 i u suorganizaciji Grada Orahovice i Virovitičko–podravske županije, pod pokroviteljstvom Vinarije Patkoš.

Foto: Instagram (screenshot)