5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Opasan ‘artikl’ nađen u šumi zabijen u drvo! Policija odmah izašla na teren…

1 min read
- Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da se radi o motoru od rakete 64 mm (nije eksplodirao) i jedan komad RBR-M 80 tzv. zolja, koje su na siguran način preuzeli i izvršili uništenje.

– Prekjučer 23. veljače, policijski službenici su u jutarnjim satima zaprimili dojavu da su u Gornjem Slatiniku u šumskom predjelu pronađena neeksplodirana ubojita sredstva – javlja policija i dodaje…

– Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da se radi o motoru od rakete 64 mm (nije eksplodirao) i jedan komad RBR-M 80 tzv. zolja, koje su na siguran način preuzeli i izvršili uništenje.

– Policija podsjeća građane, da je i dalje aktualna Akcija „Manje oružja-manje tragedija“ u okviru koje građani mogu policiji dragovoljno predati oružje, minsko eksplozijska sredstva i streljivo, koje ilegalno posjeduju, bez straha da će biti kažnjeni. Potrebno je samo pozvati policiju na broj telefona 192, a više detalja o akciji može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892 – zaključuje se.

Foto: PU BPŽ (screenshot)