28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO “Što je ovo? Stoji na pol’ autoceste!?”, govori autor snimke, a kamion stoji na A3!

2 min read
- Ako ste mislili da ste sve u životu vidjeli, ovo niste... - zaključuje 'post' ovaj vozač kamiona iz BiH o događaju na autocesti u Hrvatskoj, a prethodno piše zapažanje...

– Što je ovo? Stoji na pol’ autoceste!? – pitao se na početku snimke autor, vozeći kamion autocestom kod Slavonskog Broda i gledaju u kamion u desnoj traci kako nepomično stoji.

Nagledali ste se članaka o vozila koja voze suprotnim smjerom, bilo obilaznicom u Osijeku, autocestom u Slavoniji, a evo još jedne opasne radnje, još jedne situacije kakvu možda i niste vidjeli do sada.

Kako svjedoči autor snimke, jedan od vozača kamiona, u desnoj traci, ne zaustavnoj, već desnoj, voznoj traci autoceste u Slavoniji, nedaleko od Slavonskom Broda, zatekao je kamion kako stoji i vozača kako spava. Sve je snimio i podijelio ne Facebook stranici Teretnjaci.ba.

– Ako ste mislili da ste sve u životu vidjeli, ovo niste… – zaključuje ‘post’ ovaj vozač kamiona iz BiH o događaju na autocesti u Hrvatskoj, a prethodno piše zapažanje…

– Evo care ovako izgleda jedan od vozača koji je prelazio granicu cijelu noć. Ovo se dogodilo na autocesti iz smjera Slavonskog Broda prema Zagrebu. Naišao sam, misleći da je kolega ostao u kvaru, međutim kad’ sam mu prišao sa strane, kod čovjeka glava dolje, visi. Prvo što mi je palo napamet – nešto mu se dogodilo u vožnji, dal’ je živ uopće!? Međutim, kad’ sam svirao, možete vidjet kako čovjek diže glavu otvori prozor i kaže da je zaspao.

Kako mu je bio upaljen kamion, dodaje autor snimke, odmah je nastavio s vožnjom…

– Pokušao sam poslije da ga zaustavim, da stane, al’ ništa, ode Bugarin dalje – zaključio je.

Snimka je podijeljena u četvrtak, ali ne znamo kada se događaj zaista dogodio.

Foto: Facebook (screenshot)

Video možete pogledati OVDJE.