19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Delegacija HNS-a na novom stadionu Osijeka! Evo kada bi reprezentacija mogla doći…

1 min read
- Iznimno me raduje vidjeti da je stadion u završnoj fazi izgradnje i da izgleda prekrasno... - kazao je predsjednik HNS-a Kustić.

Predsjednik HNS-a posjetio je danas stadion NK Osijek. Delegacija Saveza došla je u posjet Osijeku i Slavoniji s obzirom na odigravanje dvaju utakmica Kupa u radijusu od par kilometara. Stadion Pampas posjetili su predsjednik HNS-a Marijan Kustić, uz prvog dopredsjednika i Osječanina Antu Vučemilovića-Šimunovića, dopredsjednika Marija Smodlaku i člana Izvršnog odbora Darka Raića Sudara. Dočekali su ih predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj, članovi Uprave Vladimir Čohar i Valentina Koprivnjak te glavni nadzorni inženjer Darko Ojvan. A ‘pala’ je i prva pretpostavka o gostovanju reprezentacije.

– Iznimno me raduje vidjeti da je stadion u završnoj fazi izgradnje i da izgleda prekrasno. NK Osijek i njegovi navijači, cijeli grad i slavonska regija imat će stadion na koji uistinu mogu biti ponosni te kamp koji će biti veliki poticaj za daljnji razvoj nogometa u regiji. Ispred HNS-a mogu reći da smo presretni što će reprezentacija moći igrati na ovako lijepom stadionu. Cijelom klubu na čelu s vlasnicima čestitam na ovom sjajnom projektu i velikom ulaganju koje nema vrijednost samo za NK Osijek i regiju već za cijeli hrvatski nogomet. Impresioniran sam i jedva čekam prvu utakmicu reprezentacije ovdje – duboko vjerujem da će to biti već u listopadu protiv Turske – poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić za službene stranice saveza.

Hrvatska inače protiv Turske igra 12. listopada. To bi, zacijelo, trebao biti taj dan.

Foto: NK Osijek (screenshot)