19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Razbojništvo u pošti! Uz prijetnju oružjem! S novcem bježao oko 55 minuta!

1 min read
...oko 13.40 sati, pronašli su osobu koju sumnjiče za počinjenje kaznenog djela razbojništva, te je u tijeku kriminalističko istraživanje. Također je kod istoga pronađeno oružje i otuđeni novac.

– Oko 12.55 sati, u Operativno-komunikacijskom centru policijske uprave zaprimljena je dojava o počinjenom razbojništvu, a oko 13.40 sati, pronađena je osoba koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela… – javila je danas policija, pojašnjavajući o čemu se radi…

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, oko 13.40 sati, pronašli su osobu koju sumnjiče za počinjenje kaznenog djela razbojništva, te je u tijeku kriminalističko istraživanje.
Također je kod istoga pronađeno oružje i otuđeni novac. Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika, a po dovršetku slijedi detaljnija informacija – bila je informacija iza 14 sati, a nakon što je prethodno javljeno…

– U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, danas, oko 12,55 sati, zaprimljena je dojava o počinjenom razbojništvu uz prijetnju oružjem u poslovici pošte u Slavonskom Brodu. Nema ozlijeđenih osoba. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela, te utvrđivanja činjenica i okolnosti navedenog događaja – napisali su ranije.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)