1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vodovod ima aplikaciju! Možete pratiti očitanja, obavijesti, plaćati bez naknade…

2 min read
- Moj vodovod mobilna je i web aplikacija koja korisnicima omogućava provjeru podataka o računima za vodne usluge, potrošnji, pregled povijesti očitanja, aktivaciju usluge 'samoočitač', primanje računa i obavijesti u elektroničkom obliku  te izravno plaćanje računa bez naknade - pojasnio je član uprave Vodovoda Marko Eljuga o novosti iz gradske tvrtke.

Vodovod Osijek, osječki ‘izvor pitke vode’, firma Grada dobitnika nagrade Eco city za najbolja rješenja u razvijanju zelenih politika, odlučila je među prvima istaknuti kvalitetna softverska rješenja, koja su usmjerena efikasnijem i racionalnijem poslovanju. Vodovod Osijek izgradio je potpuno automatizirani proces proizvodnje, prerade i distribucije vode. A kada tome dodaju program upravljanja gubitcima, pomoću kojeg trenutno uočavaju lomove na vodoopskrbnoj mreži, gubitke vode sveli su na minimum, gotovo ‘nulu’. Usmjerenost tvrtke poboljšanju usluga i razvijanju direktnog odnosa sa korisnicima, uz smanjivanje troškova našeg poslovanja, rezultirala je razvojem aplikacije Moj vodovod.

– Moj vodovod mobilna je i web aplikacija koja korisnicima omogućava provjeru podataka o računima za vodne usluge, potrošnji, pregled povijesti očitanja, aktivaciju usluge ‘samoočitač’, primanje računa i obavijesti u elektroničkom obliku  te izravno plaćanje računa bez naknade – pojasnio je član uprave Vodovoda Marko Eljuga o novosti iz gradske tvrtke.

– Korisnici će u svakom trenutku moći pratiti svoju potrošnju i brzo reagirati na potencijalne kvarove i nekontrolirano istjecanje vode. Aktivacija aplikacije omogućit će dostavljanje obavijesti o zatvaranjima vode, ispiranjima vodovodne mreže i radovima na konkretnim lokacijama – dodao je.

Inače, aplikacija je prilagođena korisnicima, jednostavna je za uporabu, pruža brojne pogodnosti, a u Vodovodu se nadaju kako će  ista biti od koristi korisnicima. Aplikaciju se može preuzeti na android i IOS mobilne uređaje u Google play i APP storeu, a na mrežnoj stranici Vodovoda dostupna je i ‘desktop’ verzija.

Foto: OsijekExpress.com