15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rene Poms više nije trener Osijeka! Otišao cijeli stručni stožer!

2 min read
S Pomsom odlazi i cijeli stručni stožer, dodaju iz kluba. Najavljuju i kako će javnost pravovremeno obavijestiti o izboru novog trenera i stručnog stožera.

Raskid suradnje postignut je sporazumno, izvijestio je NK Osijek. Rene Poms više nije trener NK Osijek. Nekadašnji asistent Nenada Bjelica, koji je za njim ostao u klubu i dobio prvu šansu voditi seniorsku momčad samostalno, nije ostvario željena očekivanja. Nije mu ni klub baš ‘pomogao’ posljednjim prodajama igrača, no tako je obično sa šansama. Dobiješ, iskoristiš, ne iskoristiš…

S Pomsom odlazi i cijeli stručni stožer, dodaju iz kluba. Najavljuju i kako će javnost pravovremeno obavijestiti o izboru novog trenera i stručnog stožera.

– Zahvaljujemo Reneu i njegovom stožeru na svemu što je dao za naš Klub. Od prvog dana bio je izuzetno korektan, pratio je klupsku strategiju i rezultatski podigao momčad u teškom trenutku. Na žalost, u nogometu se stvari brzo preokrenu i nakon serije negativnih rezultata zaključili smo da je ovo najbolje rješenje za klub i za momčad – rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Od kluba se oprostio i Rene Poms, dodaju iz NK Osijek na mrežnim stranicama kluba, citirajući bivšeg trenera…

– Bilo mi je zadovoljstvo raditi u Osijeku, to mi je prvo samostalno trenersko iskustvo. Imali smo dobar početak, mislim da smo radili i dobar posao. Na pripremama je nešto otišlo u krivom smjeru. Nismo imali sreće s uvjetima u kojima smo igrali neke utakmice, nadovezali su se problemi s ozljedama igrača i svaka utakmica koja je bila izjednačena prelomila se na stranu suparnika. Mislim da je ovo dobar trenutak da se klub i momčad vrate na pobjedničke staze, želim im sreću u tome, a zajednički dogovor s klupskim vodstvom je da je u ovom trenutku najbolja opcija za klub da se raziđemo i da nastavim svojim putem slijediti svoje ambicije – rekao je Rene Poms.

Foto: Pixabay (ilustracija)