21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

22-godišnjakinja teško ozlijeđena! Izgubila nadzor, udarila u šaht, vozilo se prevrtalo…

1 min read
- Očevidom je utvrđeno da 22-godišnjakinja za vrijeme vožnje nije koristila sigurnosni pojas, te je teško ozlijeđena i zadržana u Općoj bolnici Nova Gradiška.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu 4. ožujka oko 2:25 sati u Dragaliću, na kolniku Ulice kralja Tomislava, 22-godišnjakinja je teško ozlijeđena, javlja danas policija.

Naime…

– Do prometne nesreće je došlo na način da je 22-godišnjakinja zbog neprilagođene brzine unatoč nepovoljnim atmosferskim prilikama (mokar kolnik, magla) prilikom izlaska iz zavoja izgubila nadzor nad upravljačem automobila i sletjela s kolnika na travnatu bankinu gdje je lijevim bočnim dijelom vozila udarila u betonski šaht kanalizacije, te u zemljano-travnati odvodni kanala gdje je došlo do prevrtanja na krov – javlja policija i nastavlja…

– Očevidom je utvrđeno da 22-godišnjakinja za vrijeme vožnje nije koristila sigurnosni pojas, te je teško ozlijeđena i zadržana u Općoj bolnici Nova Gradiška.

– Policija protiv vozačice  podnosi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)