1. travnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Dan žena! Lijepe, zgodne, nježne, moćne… djelatnice Studiuma u kreacijama Marine Jerant!

3 min read
- Naše djelatnice, naše žene – dive, zaslužne su za cjelokupni uspjeh Učilišta. Radi se o djelatnicama koje su s nama, neke od samog početka rada i otvaranja priče Učilišta Studium (više od 13 godina), a neke koje su tu već duži niz uspješnih godina - dodaju iz Učilišta u objavi i nastavljaju...

– Vodeće Učilište u ovoj grani obrazovanja u Hrvatskoj – Učilište Studium u suradnji s uspješnim brendovima šalje snažnu poruku povodom Dana žena – javljaju iz Učilišta Studium, dijeleći prekrasni, elegantno-poslovni ‘photosession’ u suradnji s hrabrim ženama poduzetnicama, naglašavajući, kako dodaju, nježnost, moć i ljepotu ženskog poduzeništva i djelovanja.

– Naše djelatnice, naše žene – dive, zaslužne su za cjelokupni uspjeh Učilišta. Radi se o djelatnicama koje su s nama, neke od samog početka rada i otvaranja priče Učilišta Studium (više od 13 godina), a neke koje su tu već duži niz uspješnih godina – dodaju iz Učilišta u objavi i nastavljaju…

– Zajedno gazimo put do ovakvog uspjeha već godinama, a ove godine, upravo za Dan žena, htjeli smo ovu našu priču i zajednicu uljepšati i začiniti suradnjom s jednako moćnim ženama poduzetnicama u području fotografije, stajlinga, uređenja interijera te makeupa koje su, iako sada vrlo uspješne u svom području djelovanja, u jednom trenutku odlučile u potpunosti promijeniti svoj put i karijeru.

– Ovim projektom želimo naglasiti važnost, nježnost, moć i ljepotu žena i ženskog poduzetništva i djelovanja, zajedništva i suradnje. S obzirom da svakodnevno ulažemo u obrazovanje i razvoj naših djelatnica, kampanja u suradnji s vodećim lokalnim brendovima poslati će snažnu poruku svim curicama, djevojkama i ženama u Hrvatskoj, ohrabriti ih i motivirati kako mogu sve što požele.

Inače, Učilište Studium ima 99% zaposlenih ženskih djelatnica te svakodnevno ulaže u njihovo obrazovanje, imidž i osobni napredak. Svake godine, one brinu o preko 500 polaznika, 130 predavača, nose se s preko 17 EU projekata i odlaze na minimalno 8 edukacija diljem cijele Europe, a sada su se po prvi puta našle u ulozi snažnih modela te pred svjetlima kamere dokazale i pokazale svoju snagu i ljepotu.

Ove godine, žene Učilišta Studium su u ruhu elegantnog i luksuznog Lukabu dizajna na čelu s vrhunskom dizajnericom Marinom Jerant koja već 10 godina uljepšava nježniji spol, unosi inovacije na tržište, mijenja modne trendove i ostavlja svoj poseban potpis u hrvatskoj modi. Anita Milardović i Katarina Perković su zadužene za ovaj nježni, elegantno-poslovni makeup.

Scenu je uređivao Indigo design na čelu s izvanrednom umjetnicom Dorom Kalsan koju po svojem dizajnu poznaju mnogobrojni poduzetnici, mediji, umjetnici i organizatori unutar, ali i izvan Republike Hrvatske, a scenu za sve prigode, Indigo i Dora uljepšavaju već 5 godina.

Cjelokupnu priču, zaokružila je jedna snažna žena i vrhunska profesionalka – fotografkinja Marina Hunjadi.

– Želimo posebno zahvaliti Marini koja, osim što je izvanredna umjetnica i profesionalka, ujedno je i iznimno snažna žena pa zbog toga između ostalog ovu suradnju i ovaj projekt želimo posebno posvetiti i njoj i njenoj majci koja je nedavno preminula, a Marina je unatoč tomu odlučila s nama obilježiti taj dan na najljepši mogući način i onako kako ona to najbolje zna – zaključuju iz Učilišta.

Inače, Marina Jerant, trenutno dizajnerica jednog dugopostojećeg luksuznog brenda ženske odjeće, po struci je farmaceutski tehničar. Marina Hunjadi, fotografkinja s bogatim iskustvom i osoba koja je danas jedan od traženijih fotografa na području Osječko-baranjske županije je po struci upravni pravnik. Dora Kalsan, danas suvlasnica Indigo design-a, vrhunska umjetnica u sceni i cvijeću, po struci je diplomirani ekonomist. Anita Milardović, danas uspješna makeup artistica, po struci je učiteljica. Katarina Perković, također talentirana makeup artistica je po struci diplomirana pravnica.

– Ovom kampanjom želimo poručiti svim djevojčicama, djevojkama i ženama da mogu što god požele i kada god požele. Da su najjače na svijetu i da im je samo nebo granica. Nikada nije kasno za okrenuti se svojim snovima, promijeniti karijeru, početi ispočetka, educirati se, zagrabiti veliki (ili mali zalogaj), probati nešto novo ili ući u nepoznato. Možeš sve što zamisliš, žena si! – završna je misao Učilišta Studium.

Foto: Lukabu, Učilište Studium, Marina Hunjadi (ustupljeno za objavu