16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Obiteljski nasilnik prilikom postupanja policije prijetio policajcu smrću!

1 min read
- Policijski službenici su 36-godišnjaka nakon dovršenog kriminalističkog uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a prekršajno je prijavljen i da je počinio obiteljsko nasilje - zaključuje se.

– Policijska uprava vukovarsko-srijemska je dovršila kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnja – javlja policija i pojašnjava…

– Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci su 2. ožujka 2023. godine u večernjim satima intervenirali po dojavi o obiteljskom nasilju u jednom domu, pri čemu su utvrdili da je 36-godišnjak počinio prekršaj iz članka 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, a tijekom izvida osumnjičenik je prijetio smrću i policijskom službeniku koji je intervenirao.

– Policijski službenici su 36-godišnjaka nakon dovršenog kriminalističkog uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a prekršajno je prijavljen i da je počinio obiteljsko nasilje – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)