28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Audi gorio na autocesti u Slavoniji! Gasili vozač, ophodnja i vatrogasci…

1 min read
- Po dolasku na mjesto intervencije zatekli smo lokalizirani požar u prostoru motora... - pišu nadalje, dodajući kako su požar lokalizirali vozač i ophodarska služba.

Jučer oko 13:30, svjedoče vatrogasci DVD-a Oriovac, primili su poziv iz tamošnjeg Županijskog centra 112. Na autocesti A3 gorio je osobni automobil, a iz fotografija na Facebooku razvidno je kako je riječ o Audiju. Požar su lokalizirali vozač i cestovna ophodnja, a vatrogasci dovršili gašenje.

– …u 13:27 putem Centra 112 uzbunjeni smo na požar osobnog automobila na autocesti A3, u južnom kolničkom traku, na 206. kilometru. Na intervenciju smo izašli s jednim vozilom i tri vatrogasca, dok je jedan vatrogasac ostao u spremištu – napisali su iz DVD- Oriovac na Facebooku, dodajući…

– Po dolasku na mjesto intervencije zatekli smo lokalizirani požar u prostoru motora… – pišu nadalje, dodajući kako su požar lokalizirali vozač i ophodarska služba.

– Obavljamo otvaranje te gašenje i hlađenje motornog prostora, a nakon toga pregled kompletnog automobila termo kamerom i otpajanje akumulatora.

– Intervenciju završavamo u 15:15 povratkom u spremište – zaključili su vatrogasci.

Uzrok i okolnosti požara poznate će biti nakon očevida.

Foto: DVD Oriovac, Facebook (screenshot)