27. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vežite se polijećemo! Iz Osijeka za London od 2. lipnja! Karte Ryanaira već se prodaju!

1 min read
Iz Osijeka leti petkom u 16:25, slijeće u London u 18:00 po tamošnjem vremenu, a ponedjeljkom je to od 21:00 i Osijeka do 22:35 i Londona.

Za pojedine letove ‘dublje’ u lipnju već je manje mjesta u avionu. Prodana su. Nije dugo trebalo Osječankama i Osječanima ‘namirišati’ novu ponudu letova iz Osijeka za London i nazad, a koju je objavio niskobužetni avioprijevoznik Ryanair.

Prvi let iz Osijeka, stoji na stranicama kompanije, već je 2. lipnja. Leti se iz Osijeka, iz Klise, za Stansted, manje atraktivnu zračnu luku u Londonu, ali sjajno povezanu s gradom u kojeg putujete, kao i za eventualna presjedanja.

Letovi za London iz Osijeka su ponedjeljkom i petkom, poslijepodne i navečer.

Prvi je informaciju na Twitteru donio ‘Sean M’, analitičar kojem malo toga promakne, ako i išta.

– Nova ruta – napisao je i nastavio podatke kako će iz Londona let za Osijek biti od 2. lipnja.

Iz Londona prvi zrakoplov leti, sukladno njegovoj informaciji, u 12:25 po tamošnjem vremenu. U Osijeku je u 16 sati. Uzme li se u obzir vremenska razlika, let će zapravo trajati oko 2 i pol sata. Isto tako u 17:00 kreće za London u ponedjeljak, gdje avion slijeće u 20:35 po tamošnjem vremenu.

Iz Osijeka leti petkom u 16:25, slijeće u London u 18:00 po tamošnjem vremenu, a ponedjeljkom je to od 21:00 i Osijeka do 22:35 i Londona.

Iako za to nema službene potvrde, Ryanair će letjeti Airbusom, uvijek iznad 150 mjesta.

Foto: Pixabay (ilustracija)