1. travnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mia Dimšić po povratku iz SAD-a: Uskoro se vraća, slijedi rad s producentom Alicie Keys i Eda Sheerana…

2 min read
- ...izađeš iz brzog vlaka na Manahttanu i jednostavno te ponese rijeka najrazličitijih ljudi, sviđa mi se što nitko nikog ne gleda, možeš prošetati gol po ulici i nitko se neće okrenuti za tobom... - kazala je Osječanka.

Osječka i hrvatska glazbenica Mia Dimšić do prije nekoliko tjedana nizala je gradove na svojoj američkoj turneji, provela ‘preko bare’ gotovo mjesec dana, radila na svom albumu na engleskom jeziku, obilazila glazbene studije… New York, Los Angeles, Las Vegas, Philadelphia…, nizala je gradove i lokacije, sretala brojne glazbenike, čak i osječke u Vegasu, prošla sve od istočne do zapadne obale Amerike…

Uskoro će se u SAD vratiti, a kako bi ondje radila s producentom koji je za sobom ima suradnju s Aliciom Keys i Edom Sheeranom, doznaje iz razgovora s Mijom Dimšić In Magazin NoveTV, prenosi i piše njihov portal ShowBuzz.

– …izađeš iz brzog vlaka na Manahttanu i jednostavno te ponese rijeka najrazličitijih ljudi, sviđa mi se što nitko nikog ne gleda, možeš prošetati gol po ulici i nitko se neće okrenuti za tobom… – kazala je Osječanka, dodajući kako ju je L.A. najviše oduševio od svih gradova.

– …uvijek neka kreativa tamo plovi. Tamo je toliko puno glumaca, pjevača, redatelja, scenarista i svi su tamo došli s jednim ciljem da nešto postignu.

Štoviše, otkriva za Novu TV kako je ondje i zasvirala, na plaži, ponijela ju je atmosfera…

– …malo sam nešto i zaradila, nekih par sto kuna, dosta dobra dnevnica, ljudi su stajali, bilo je jako fora, mogla bi to i češće da tamo živim… – nasmijala se.

Ali, stvari su značajno ozbiljnije. Upoznala je ondje producenta koji je 10 godina bio u bandu Alicie Keys, potom s Edom Sheeranom na turneji. Slijedi povratak u Ameriku, snimanja, album na engleskom, a onda i inozemne top ljestvice.

Cijeli razgovor s Mijom Dimšić pročitajte OVDJE.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)