3. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mama ŠČ dolazi u dvoranu Zrinjevac u Osijeku!? Ulaznice za Let3 u Osijeku uskoro u prodaji!?

1 min read
Kada ugovor bude potpisan, ulaznice će se prodavati putem sustava Eventim, putem mrežne stranice Agencije, na brojnim mjestima u gradu.

Planetarno popularni pobjednici Dore i njihova sve legendarnija Mama ŠČ dolaze u Osijek!? Gotovo da se može i maknuti onaj ‘upitnik’ iz naslova, jer organizator koncerta nas uvjerava kako su samo sati do potpisa ugovora. A da ih je bilo teško dobiti, jest!

Koncert će biti, bude li sve kako je dogovoreno, prije Eurosonga, točnije u travnju. Let3 dolazi u Osijek, sve su prilike, jer dogovor je pao, ugovor bi mogao biti potpisan u sljedećih nekoliko sati. Organizator koncerta je Agencija Koncert iz Osijeka, a mjesto radnje bit će dvorana Zrinjevac.

– Još nismo ‘kreirali događaj’, još nismo krenuli s prodajom ulaznica, jer ugovor još formalno nije potpisan, ali bit će – rekao je za OsijekExpress.com oko 11:40 sati danas Domagoj Jukić, vlasnik Agencije, potvrđujući da je koncert s ekipom Let3 dogovoren.

Koncert će se održati u Zrinjevcu, termin će biti 21. travnja ’23. godine.

– Baš su ‘rasprodani’. Teško je bilo dobiti njihov termin, ali su jako zainteresirani za nastup u Osijeku, baš mu se raduju. Radi se o tome da imaju obveze prema Eurosongu, ne znaju kada će biti svi promotivni nastupi, a onda je bilo teško dogovoriti termin – nastavio je Jukić.

Kada ugovor bude potpisan, ulaznice će se prodavati putem sustava Eventim, putem mrežne stranice Agencije, na brojnim mjestima u gradu.

Foto: Youtube (screenshot)