28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječanka Iva Grgurić, pobjednica Zadruge, prekinula s dečkom zbog njegovog ‘ultimatuma’!

2 min read
Osječanka je još neko vrijeme mislila kako će se pomiriti, ali prestao ju je pratiti na Instagramu, obrisao zajedničke fotografije, da bi potom isto učinila i ona.

U prvi mah je pobjesnjela, potom se rastužila, nije željela prekinuti s dečkom, ali naposljetku to je ipak epilog navodno ‘ultimatuma’ Nemanje Petroševića. Naime, rekao je Ivi Grgurić, Osječanki s beogradskom adresom, da mora birati između njega i posla, prenosi medijima prijatelj bivšeg para.

Iva Grgurić, inače, rodom Osječanka, pobjednica je treće sezone tamošnje Zadruge. U vezi je bila sa srpskim poduzetnikom Nemanjom Petroševićem, ali Nemanja nije mogao podnijeti njezine česte poslovne odlaske u Dubai, piše srpski Kurir, prenosi Večernji list.

– Djelovalo je kao da imaju vezu iz bajke, ali istina je ipak drugačija. U posljednje vrijeme svađali su se, jer su često bili razdvojeni. Ona je stalno na relaciji Beograd-Dubai, jer razvija posao s ružama od zlata. Njemu je smetalo što se više čuju telefonom nego što se viđaju… – nizao je medijima prijatelj bivšeg para, dodajući kako je nakon toga uslijedio ‘ultimatum’.

– Došao je i rekao – Ili nas dvoje ili tvoj posao. Nije mogla vjerovati što joj govori. U prvi mah je pobjesnjela, a onda se rastužila… …nije željela pristati na njegove uvjete, jer je znala da ako to napravi, cijeli život će joj postavljati ultimatume. Zato mu je poručila da ne želi ostaviti posao, jer želi zarađivati, a ne da živi na tuđoj grbači. On joj je tada kao iz topa odgovorio da više nisu zajedno. Istog trenutka se spakirala i u suzama napustila stan. Od tada se nisu čuli – nastavio je za medije prijatelj.

Osječanka je još neko vrijeme mislila kako će se pomiriti, ali prestao ju je pratiti na Instagramu, obrisao zajedničke fotografije, da bi potom isto učinila i ona.

Foto: Instagram (screenshot)