30. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prva dva dolaska su ‘gratis’! U Osijeku škola salse i drugih latino i karipskih plesova…

2 min read
- Osim što je iznimno seksi, plesanje salse može zamijeniti dosadne sate u teretani. Potrebno je samo mrdati kukovima, nogama i rukama u ritmu glazbe i ne zaboraviti na jednako važan faktor u plesu - osmijeh.

– Upiši se na ples uz Feniks – salsa, bachata, kizomba, merengue… – naslovili su iz ŠPU Feniks poziv u školu plesa odabranih latinskih i karipskih plesova, a gdje su prva dva dolaska, za sve zainteresirane, bez naplate.

– ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj salse i ostalih latino – karipskih plesova koji počinje u utorak, 21. i četvrtak, 23.03.2023. godine, u dvorani mjesnog odbora, u Robnoj kući IPK na Sjenjaku – javljaju i nastavljaju…

– Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite i zaplešite, dobrodošli ste!).

– Termini održavanja tečaja su utorak i četvrtak od 19:40 sati.

– Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije.

– Zato smo za vas smo ‘smiksali’ vrući koktel najpopularnijih plesova današnjice kao što su salsa, bachata, kizomba…

– Osim što je iznimno seksi, plesanje salse može zamijeniti dosadne sate u teretani. Potrebno je samo mrdati kukovima, nogama i rukama u ritmu glazbe i ne zaboraviti na jednako važan faktor u plesu – osmijeh.

– S veselom Feniksovom ekipom uđite u svijet koji energijom puni baterije, odmara duh i tijelo, svijet plesa! Pozivamo vas – ne oklijevajte! Budimo realni svi volimo plesati!

– Prije ili kasnije ćete se naći u nekom klubu, terasi ili plaži gdje će vam znanje vruće salse, senzualne bachata ili kizombe dobro doći. Kada jednom savladate te zavodljive pokrete pune osjećaja i strasti, pogled na svijet i život oko sebe bit će vam mnogo veseliji i ljepši. Dodate li još tome mnoga lijepa poznanstva iz plesne škole, a nerijetko se dogodi i ljubav. Naš je savjet – svakako probajte! Ples usrećuje, ples je radost, stvarno! Na tečaju si: sat vremena okružen/-a nasmijanim ljudima, šališ se, slušaš veselu glazbu, plešeš… Što misliš, kako ćeš se osjećati poslije sata? Nesretno ili jako sretno i pozitivno? – dodaju iz Feniksa, uz napomenu kako ih se može kontaktirati i na Facebooku.

Foto: Pixabay (ilustracija)