28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na Pranjićevu ‘oproštajku’ dolazi i Dudu!? “Bude li zdravlja, stižem sigurno…”

1 min read
- Bude li zdravlja, dolazim sigurno u Orahovicu. Pranja je odličan i pošten momak i zaslužio je takav odlazak u mirovinu... - kazao je, među ostalim, Dudu, prenosi portal.

Eduardo Alves Da Silva, ili jednostavno – Dudu! Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i bivši igrač, napadač Dinama i Arsenala dolazi na oproštajnu i humanitarnu utakmicu Danijela Pranjića, slavonskog ‘nogometnog sina’, nekadašnjeg veznjaka ‘repke’, Osijeka, Dinama, Heerenveena, Bayerna…, a koja će se igrati u Orahovici na stadionu Papuka 24. lipnja u 18 sati.

Na utakmicu u organizaciji Udruge 33515, suorganizaciji Grada Orahovice i Virovitičko-podravske županije, pod pokroviteljstvom Vinarije Patkoš i Osječke pivovare, s koje sav prihod ide za liječenje desetogodišnjeg Petra Špeha, uz Dudua su već ranije dolazak najavili brojni hrvatski i inozemni nogometaši, od Šimunića, preko Sulejmanija…

–  Dudu je jedan od najboljih napadača s kojima sam igrao. Velika šteta što mu se dogodila ozljeda, jer Eduardo bi bio svjetska klasa. Lakoća postizanja pogodaka je bila njegov najveći ‘forte’. Obožavao sam s njim igrati u dresu reprezentacije. Jako mi je drago da je prihvatio moj poziv… – rekao je Danijel Pranjić za portal 33515.net.

– Bude li zdravlja, dolazim sigurno u Orahovicu. Pranja je odličan i pošten momak i zaslužio je takav odlazak u mirovinu… – kazao je, među ostalim, Dudu, prenosi portal.

Niska igrača na ‘oproštajki’ sada narasla na, piše portal, na 10-ak velikih imena… od Bošnjaka, preko Schindelfelda, Šimunića, Rakitića, do Popova, Sulejmanija, Klasnića…

Foto: Pixabay (ilustracija)