28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji uhićen: Prodavao ‘poslove’ od 1.050 do 1.700 eura ‘po komadu’!

1 min read
- Policijski službenici su 67-godišnjaka (danas) uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare predali  pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodske-posavske, te potom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje - zaključuje se.

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom s područja Zagreba, kojeg sumnjiče da je počinio kazneno djelo prijevare na štetu četiri osobe – javlja policija i nastavlja…

– Naime, osumnjičeni je krajem prošle godine stupio u kontakt sa 54-godišnjakom kojemu je obećao zaposlenje u Republici Hrvatskoj, ali da isti mora uplatiti oko 1700 eura zbog izrade dokumentacije i troškova, što je oštećeni i učinio.

– Nadalje, jučer 13. ožujka, još tri osobe u dobi od 29, 24 i 29 godina su prijavile 67-godišnjaka, koji im je također nudio zaposlenje u Republici Hrvatskoj za iznos od 1050 eura (350 eura po osobi), što su mu oštećeni i uplatili.

– Policijski službenici su 67-godišnjaka (danas) uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodske-posavske, te potom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)