28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zanimljivo! Ako im imate što ponuditi… Jer, Studenac traži prostore od 100 ‘kvadrata’ i više…

1 min read
- Zbog širenja mreže, Studenac je u potrazi za zakupom poslovnih prostora veličine od 100 do 300 m². Stoga poziva sve građane koji su zainteresirani za ugovor poslovnog zakupa da se jave Studencu... - stoji nadalje u objavi.

– Zbog otvaranja novih prodavaonica, Studenac je u potrazi za zakupom poslovnih prostora… – naslovili su iz ovog maloprodajnog lanca obavijest medijima, dodajući da unatoč najvećem broju prodavaonica dodatno šire svoju mrežu

– Do kraja 2023. godine, u planu je otvorenje oko 130 dodatnih prodavaonica diljem Hrvatske, uključujući i veće gradove, ali i manja mjesta… – stoji, među ostalim, u objavi Studenca, u kojoj se dodaje…

– Jedinstveni ‘proximity format’ prodavaonica daje Studencu konkurentsku prednost i priliku da pronađe nove trgovačke kvadrate diljem zemlje.  Cilj je organski dosegnuti najmanje 2500 prodavaonica u srednjoročnom razdoblju.

– Zbog širenja mreže, Studenac je u potrazi za zakupom poslovnih prostora veličine od 100 do 300 m². Stoga poziva sve građane koji su zainteresirani za ugovor poslovnog zakupa da se jave Studencu… – stoji nadalje u objavi.

Više informacija o poslovnom zakupu i kontakte možete pronaći na njihovoj mrežnoj stranici, studenac.hr/nekretnine

Foto: OsijekExpress.com (ilustracija)