28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prilika! Proizvodni div, ACG Europe d.o.o. iz Ludbrega zapošljava djelatnike iz cijele Hrvatske!

2 min read
Trenutno najtraženija zanimanja u ACG Europe su: radnik u pripremi proizvodnje, operater stroja, operater završne dorade proizvoda, elektroinstalater u održavanju, mehaničar u održavanju, tehničar u kontroli kvalitete.

Rad u farmaceutskoj industriji, strukturirano uvođenje u posao s mentorom, kontinuirano stručno usavršavanje i razvoj, prilika za stjecanje iskustva, uz ugovor na neodređeno vrijeme, s razumljivim probnim rokom od 6 mjeseci, vrlo su pozivajući elementi za ponuđena radna mjesta, a zanimanje može samo rasti kada se u obzir uzmu još i elementi konkurentnog financijskog paketa, odnosno, pazite sad’…

varijabilni dio plaće, putni troškovi plaćeni u cijelosti, prigodne nagrade (uskrsnica, regres, božićnica, dar djeci, potpora za novorođenče), isplata solidarne pomoći i naknada za topli obrok, uz ostale pogodnosti u skladu s Kolektivnim ugovorom.

Naime, ACG Europe d.o.o. možda treba baš vas.

ACG Europe d.o.o. jedan je od vodećih proizvođača tvrdih želatinskih kapsula u Europi. Nalazi se u Ludbregu i dio je internacionalne organizacije čije je sjedište u Indiji. ACG je jedini integrirani svjetski proizvođač u farmaceutskoj industriji. Tvornica u Ludbregu bavi se proizvodnjom tvrdih želatinskih kapsula, a ACG-ev asortiman, osim želatinskih, uključuje i celulozne kapsule pogodne za konzumaciju vegana i vegetarijanaca.

Tvornica u Ludbregu je u procesu ekspanzije, proizvodnja se širi s 10 proizvodnih linija kojima se dnevno proizvede oko 40 milijuna kapsula, na 16 linija kojima će se dnevna proizvodnja kapsula podići na oko 60 milijuna.

– Navedene brojke same po sebi dovoljan su pokazatelj rasta koji iziskuje velike investicije te modernu tehnologiju. Vrlo je važno spomenuti da naše strojeve za proizvodnju kapsula konstruira i proizvodi kompanija koja je dio naše grupacije – napominju iz ACG-a i dodaju…

– Svejedno, niti jedan stroj nije vrijedniji od čovjeka, tako da sve navedeno ne bi bilo moguće ostvariti bez naših zaposlenika. Ljudski faktor je taj koji određuje produktivnost, profitabilnost i na kraju samu konkurentnost kompanije.

– ACG Europe d.o.o. trenutno zapošljava 330 zaposlenika od kojih 46 posto čine ženske zaposlenice, a 54 posto muški zaposlenici. I dalje nastavljamo sa zapošljavanjem te širimo postojeći tim, a svim novim zaposlenicima dodjeljujemo iskusne i stručne mentore koji ih uvode u posao.

– Našim zaposlenicima osiguravamo konkurentan financijski paket kroz osnovnu plaću, ali i dodatne benefite. Neki od benefita su: varijabilni dio plaće, putni troškovi plaćeni u cijelosti, isplata uskrsnica, regresa, božićnica, dar djeci te ostale pogodnosti u skladu s Kolektivnim ugovorom, naknada za topli obrok, sistematski pregled, korištenje teretane, obilježavanja značajnih događaja…

– Zaposlenicima iz udaljenijih dijelova Hrvatske nudimo mogućnost organizacije smještaja.

Trenutno najtraženija zanimanja u ACG Europe su: radnik u pripremi proizvodnje, operater stroja, operater završne dorade proizvoda, elektroinstalater u održavanju, mehaničar u održavanju, tehničar u kontroli kvalitete.

– Ukoliko ste strojarske / mehaničke / elektro / kemijske / farmaceutske / prehrambene struke i želite postati dio naše uspješne poslovne priče pošaljite svoj životopis na e-mail adresu ljudski.resursi@acg-world.com ili nam se javite na broj mobitela 091/646-0111 – zaključuju iz tvrtke.

Foto: ACG (screenshot)