28. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sajam antikviteta: Moći ćemo naći izlagače uvijek na istom mjestu, od travnja do rujna…

2 min read
Ujedno je osiguran dosatan broj mjesta za izlagače bez uplaćene rezervacije.

Tržnica, kao novi organizator Sajma antikviteta, nakon što je Osječko-baranjska županija preuzela poduzeće Osječki sajam, uvodi novost za izlagače, a rezervacijom mjesta i osiguravanjem da izlagači mogu izlagati uvijek na istom mjestu.

Bit će to od koristi i nama kupcima, šetačima…, a sa saznanjem da ćemo na istom mjestu pronaći što nas zanima i što smo, eventualno, ugledali prošli put i dvojili oko kupnje.

– Prema ranijim najavama novi organizator tradiconalne priredbe “Osječki sajam antikviteta” Tržnica d.o.o. provest će postupak rezervacije izložbenih mjesta na lokaciji u Parku kralja Držislava za razdoblje travanj – rujan 2023. godine na kojem mogu sudjelovati svi dosadašnji i potencijalni novi izlagači – objavili su iz Tržnice, dodajući…

– Odluka o načinu i cijenama rezervacije i izdavanja u zakup izložbenih mjesta, Pravila o postupku izdavanja u zakup i shematski prikaz po vrstama, namjeni i rednom broju svakog pojedinog izložbenog mjesta te obrazac Ponude koju će biti potrebno dostaviti od dana objave do zaključno četvrtka, 23. ožujka 2023. godine objavljeni su se na službenoj internetskoj stranici Organizatora… – dodaju i zaključuju…

– Ovim načinom svi redovni izlagači mogu u narednih šest mjeseci, do kada je predviđeno da će se sajam održavati na sadašnjoj lokaciji, stječu mogućnost izlaganja na uvijek istom mjestu, na kojem će ih kupci/posjetitelji lakše pronaći i ne moraju, kao do sada, vršiti posebne prijave za svaki mjesec.

Ujedno je osiguran dosatan broj mjesta za izlagače bez uplaćene rezervacije.

Važno je napomenuti da se cijene nisu mijenjale jer početna cijena mjesečne rezervacije i dnevnog zakupa na dan održavanja priredbe predstavlja zbroj sadašnje cijene koja se naplaćuje već duži niz godina.

Jedna od rečenica otkriva i kako se Sajam antikviteta nakon rujna, zacijelo, seli na drugu lokaciju… Sada je ‘kod Školjke’, a vraća li se u Tvrđu!?

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)