29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pronađen vozač koji je teško ozlijedio biciklista i ostavio ga u kanalu! Uhićen je…

2 min read
- Nad automobilom je obavljen očevid te je utvrđeno da je 35-godišnji mještanin Županije brodsko-posavske upravljajući navedenim vozilom izazvao spomenutu prometnu nesreću.

– Jučer, 28. ožujka policijski službenici su pronašli osobni automobil slavonskobrodskih registracijskih oznaka koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom koja se dogodila 27. ožujka u Babinoj Gredi u kojoj je ozlijeđen biciklist – javlja policija danas i nastavlja…

– Nad automobilom je obavljen očevid te je utvrđeno da je 35-godišnji mještanin Županije brodsko-posavske upravljajući navedenim vozilom izazvao spomenutu prometnu nesreću.

– Vozač je uhićen i provedenim kriminalističkim istraživanjem smo utvrdili sumnju da je počinio kaznena djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“.

– Od vozača su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu.

– Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske – zaključuje se u današnjem priopćenju…

Podsjećamo…

– 27. ožujka u 21,15, policijskim službenicima Postaje granične policije Županja dojavljeno je da se u Babinoj Gredi dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Očevidom je utvrđeno kako je oko 21,10 sati nepoznati vozač, krećući se osobnim automobilom Ulicom Mijata Stojanovića, uslijed neprilagođene brzine kretanja, udario u zadnji kotač neosvijetljenog bicikla kojim je bez reflektirajućeg prsluka upravljao 69-godišnjak iz Babine Grede. Od siline udara, biciklist je odbačen u odvodni kanal, a vozač osobnog automobila se bez zaustavljanja udaljio s mjesta prometne nesreće.

– Ozlijeđenom biciklisti pružena je hitna medicinska pomoć u OŽB Vinkovci, gdje je utvrđeno kako je teže ozlijeđen.

Foto: Pixabay (ilustracija)