14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Audijem u Mercedes pa u bijeg! Pronađen, pijan…

1 min read
- ...no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i utvrdili da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,11 promila.

– U subotu 8. travnja 2023. oko 20.30 sati u mjestu Gradac u Ulici Stjepana Radića, 33-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, riječkih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake… – javlja policija i nastavlja…

– …te je prešao na kolni ulaz i desnim bočnim dijelom udario u zadnji desni dio osobnog automobila marke „Mercedes“, stranih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 25-godišnjak koji je prethodno skrenuo na kolni ulaz te se na istome zaustavio.

– Nakon udara 33-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao…

– …no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i utvrdili da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,11 promila.

– Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)