19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rano jutros u centru Osijeka, u Jagerovoj ulici, gorio automobil!

2 min read
Stigla je malo zatim jutros i potvrda Policijske uprave osječko-baranjske. Iz tamošnjeg Operativno komunikacijskog centra javljeno je kako u središtu Osijeka gori automobil.

UPDATE, 9.4. 12:45 (13:30)

Požar na BMW-u u Jagerovoj ulici u Osijeku, a koji je jutros ‘na noge’ podigao vatrogasce i policiju, podmetnut je, sve su prilike. Jer, kako će policija uskoro i službeno, priopćenjem potvrditi, očevidom nije pronađen nikakav element koji bi ukazivao na kvar, tehničku poteškoću na automobilu zbog koje je izgorio. Podmetanje požara, razumije se, kvalifikacija je koju mora potvrditi kriminalističko istraživanje. I za sada je to – navodno.

– Isključen je tehnički kvar na automobilu – za OsijekExpress.com je telefonski potvrdila glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer.

– PU osječko-baranjska je danas u 6,08 sati zaprimila dojavu da u središtu grada gori automobil. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada  Osijeka. Automobil je u potpunosti izgorio, a oštećeno je i vozilo koje je bilo parkirano uz njega. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je požar izazvan ljudskom radnjom. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti opisanog događaja – javljeno je priopćenjem danas oko 13:30 sati iz PU OBŽ.

— — — — — — — — — —

Užasno je počeo Uskrs jutros za dežurne službe u Osijeku, dojavom oko 6 sati Centru 112…

– U 6:06 sati dobili smo više dojava građana da gori osobno vozilo na parkingu, u Ulici Lorenza Jagera u Osijeku, uzbunjeni su JVP Osijek i angažirana Policija – javio je jutros Županijski centar 112 Osječko-baranjske županije.

Stigla je malo zatim jutros i potvrda Policijske uprave osječko-baranjske. Iz tamošnjeg Operativno komunikacijskog centra javljeno je kako u središtu Osijeka gori automobil.

Također, policija je u 8:12 javila da je požar ugašen i da je u tijeku očevid.

Do dovršetka očevida neće se znati službene informacije oko ovog požara i razmjera štete…

Neslužbeno, izgorio je BMW.

Uskoro više informacija…

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)