28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bijelo-plava revija na kioscima: Sve o Pampasu, rođendanu Kohorte, Škoriću, Mierezu…

2 min read
- Revija obiluje i fotografijama Pampasa kao i brojnim podacima koji će zanimati navijače. Primjerice, možete saznati koji još svjetski nogometni velikani imaju identičan teren za igru baš poput Osijeka.

– Nakon vrlo uspješnog prvog broja, drugi broj Bijelo-plave revije stigao je na kioske diljem zemlje. Časopis kojeg stvaraju navijači za navijače imao je izniman odjek među čitateljima pa se uredništvo potrudili i drugi broj učinilo još sadržajnijim i kvalitetnijim – javljaju iz Kluba navijača Bijelo-plavi, nastavljajući nizati o sadržaju i razlogu nabavljanja…

– Između ostalog, u reviji tako možete pročitati nekoliko razgovora s aktualnim igračima Bijelo-plavih. U fokusu je tako neumorni „El Toro“ Ramon Mierez, mladi, ali sad već etablirani Adrian Leon Barišić, a tu je i razgovor s igračem koji tek ulazi na velika vrata Nailom Omerovićem.

– Zasigurno, revija nije mogla proći bez posebnog dijela posvećenog legendi kluba Miletu Škoriću koji je nakon rekordnog broja utakmica za Osijek otišao na put svile u Kinu, a za ovaj broj se prisjetio svojih početaka u omiljenom dresu, najvažnijih trenutaka i osjećaja kad je odigravao svoje zadnje minute u svom drugom domu, na Gradskom vrtu.

– Kao posebnost ovoga broja ističu se brojni sadržaji vezani uz nosi stadion Osijeka na Pampasu pa je tako po prvi put u medijima govorio Mislav Salitrežić arhitekt najljepšeg i najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj.

– Revija obiluje i fotografijama Pampasa kao i brojnim podacima koji će zanimati navijače. Primjerice, možete saznati koji još svjetski nogometni velikani imaju identičan teren za igru baš poput Osijeka.

– Kohorta je pak ovih dana proslavila svoj 35 rođendan, a za reviju su otvoreno progovorili o svemu s čime se susreću u navijačkom svijetu, što donosi budućnost ove navijačke skupine i s koje tribine će se na Pampasu voditi navijanje.

– Za kraj, riječ-dvije rekao je i aktualni trener Borimir Perković, a veliki intervju na kraju rezerviran je za sportskog direktora Ivicu Kuleševića koji je rekao puno o onome što ovih dana tišti navijače Osijeka, a vezano je uz krizu rezultata i aktualni i budući izgled momčadi.

– Revija se može kupiti na kioscima Tiska u cijelome Osijeku, ali i na kioscima u svim najvećih hrvatskim gradovima. Oni koji nisu u mogućnosti, drugi, ali i prvi broj revije mogu naručiti online putem mail adrese shop@knbp.hr – zaključuju iz Kluba, uz pozdrav – Osijek ALE!

Foto: KNBP (screenshot)