3. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

NK Osijek traži i četvrtog trenera ove sezone! Perković bivši! Tko vodi momčad u srijedu?

2 min read
Osijek i Perković dogovorili su sporazumni raskid ugovora, javljeno je poslijepodne iz kluba. Dodaju i kako će uskoro obavijestiti javnost o novom treneru.

Caktašev gol iz 52. minute u sudačkoj nadoknadi su u 97. i 99. minuti anulirali Krstanović i Boras, a dojučerašnji trener Osijeka Borimir Perković na svoju nisku stavio i 7. utakmicu bez pobjede. To je bilo u petak, a u subotu više nije bio trener Osijeka.

Osijek i Perković dogovorili su sporazumni raskid ugovora, javljeno je poslijepodne iz kluba. Dodaju i kako će uskoro obavijestiti javnost o novom treneru.

Moraju, do srijede. Jer, tada je na rasporedu sljedeća utakmica. Protiv Istre u 15 sati. Tko će voditi momčad? Možda Kulešević?

Istina, nema takvih indicija, no nekad se znalo u Gradskom vrtu posegnuti za brzim rješenjima iz raspoloživog kadra. Ta vremena su prošla, ali opet!?

Uglavnom, Osijek je u potrazi za četvrtim trenerom ove sezone. Bili su to do sada Bjelica, Poms i Perković.

– Mogu samo zahvaliti Borimiru Perkoviću na predanosti, energiji i naporima koje je uložio u proteklom periodu, zajedno sa svojim stožerom, kako bismo pokušali zaustaviti negativan niz. Na žalost, nismo u tome uspjeli i morali smo se okrenuti traženju drugih rješenja kako bismo pokušali izazvati pozitivan šok u momčad i spasiti sezonu koja je od prvog dana krenula u krivom smjeru – rekao je sportski direktor Ivica Kulešević za javnost putem mrežne stranice NK Osijek, a koja navodi i izjavu bivšeg trenera…

– Hvala svima u Klubu na povjerenju koje su mi ukazali, otkada sam se počeo baviti trenerskim poslom imao sam želju postati trener Osijeka jer sam ovdje proveo prekrasne igračke dane i zbog toga mi je posebno žao što ova priča nije sretno završila. S moje strane nema ljutnje, sedam utakmica smo bili bez pobjede, bili smo rezultatskoj krizi iako mislim da nismo imali krizu igre. Drago mi je što su se tu pojavili i neki mladi igrači koji su pokazali talent i motiviranost, unijeli dašak dobre energije u momčad i nadam se da će to biti put kojim će Osijek ići. Klubu želim svu sreću u nastavku sezone – rekao je Perković.

Foto: Pixabay (ilustracija)