17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prevarena! Osječanka sa 16.350 eura ‘pomogla djelatniku UN-a da se vrati u Teksas’…

1 min read
- Tijekom razgovora nepoznata osoba je navela da mu je potreban novac radi povratka kući u Teksas, a kojem je zbog lažnog prikazivanja činjenica uplatila ukupno 16.350 eura - dodaje policija i zaključuje.

Uz silu ranijih ispričanih ‘romantičnih poruka i dopisivanja’ koja su završena prevarama i velikim financijskim štetama, opet se događa…

Policija iz Osijeka javlja kako je jedna 64-godišnjakinja ‘nasjela’ na priču o djelatniku UN-a koji se nema čime vratiti u Teksas.

– Tijekom mjeseca listopada 2022. godine do 28. veljače 2023. godine 64-godišnjakinja je putem društvene mreže stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao djelatnik UN-a – javlja policija i dodaje…

– Tijekom razgovora nepoznata osoba je navela da mu je potreban novac radi povratka kući u Teksas, a kojem je zbog lažnog prikazivanja činjenica uplatila ukupno 16.350 eura – dodaje policija i zaključuje.

– Slijedi daljnji rad na utvrđivanju počinitelja opisanog kaznenog djela – zaključuju iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)