14. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško ozlijeđena osoba nedaleko od Osijeka! Eksplozija plinske boce oko 20:30 sinoć!

1 min read
Dojava Centru 112 je, neslužbeno doznajemo, stigla od građana, a koji su prvo, navodno, izravno zvali hitnu pomoć.

UPDATE, 27.4.’23. – 15:00

– Očevidom je utvrđeno da je zbog tehničkog kvara na plinskoj boci došlo do curenja plina, a potom i eksplozije kada je 53-godišnjak upalio štednjak – javila je oko 15 sati Policijska uprava osječko-baranjska, a nastavno na raniju informaciju kako je došlo do eksplozije boce plina u Velimirovcu i kako je jutros bio u tijeku očevid.

– Na mjestu događaja očevid je obavio inspektor zaštite od požara u suradnji s očevidnom ekipom PU osječko-baranjske – dodala je policija.

— — — — — — — — — — — — —

Jedna je osoba teško ozlijeđena, ima ozljede opasne po život kako doznajemo, a nakon eksplozije plinske boce u Velimirovcu, mjestu nedaleko od Našica i Osijeka.

Kako jutros javlja Županijski centar 112 Osječko-baranjske županije, na intervenciju su jurili vatrogasci DVD-a Našice i DVD-a Velimirovac, a u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj doznajemo da su oni poziv primili oko 20:40 sati.

Kako nam govori glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer, do eksplozije je došlo na za sada neutvrđen način, da će se očevid provoditi sada, ujutro, potvrđujući kako je policija primila poziv u spomenutih 20:40 sati.

Dojava Centru 112 je, neslužbeno doznajemo, stigla od građana, a koji su prvo, navodno, izravno zvali hitnu pomoć.

U ovom trenutku to su sve raspoložive informacije, a do dovršetka očevida.

Osoba koja je bila na licu mjesta, ponavljamo, bori se za život.

Foto: Pixabay (ilustracija)