19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško ozlijeđen Slavonac na biciklu! Autom udaren na biciklističkoj…

1 min read
- U ovoj prometnoj nesreći ozlijeđen je biciklista, koji je prevezen i zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški, a gdje su ozljede okvalificirane kao teške. 

– U Novoj Gradiški, jučer (12. svibnja), u 11.35 sati, u Ulici Ljudevita Gaja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen biciklist – javlja policija i nastavlja…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili, da se vozač (r. 1962. g.) osobnog automobila upravljajući istim uključivao iz dvorišta na kolnik, ne propustivši biciklistu (r. 1952. g.), koji se kretao biciklističkom stazom (suprotno oznakama na istoj), te je došlo do udara automobila u biciklistu, a koji je pao na šljunčanu površinu.

– U ovoj prometnoj nesreći ozlijeđen je biciklista, koji je prevezen i zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški, a gdje su ozljede okvalificirane kao teške. 

– Policijski službenici protiv vozača osobnog automobila podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok su protiv bicikliste donijeli obavezni prekršajni nalog – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)