26. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Predavanje u Osijeku: Kako do studija u inozemstvu? U Europi i SAD-u…

1 min read
- Na predavanju će se govoriti o studiranju u Europi, ali i SAD-u, budući da je IRO jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj i time specijaliziran za studij u Americi.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

– Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u suradnji sa Regionalnim info-centrom za mlade Osijek, organizira predavanje pod nazivom Kako do studija u inozemstvu? – javljaju iz Info-centra.

– Na predavanju, koje će se održati u utorak, 16. svibnja 2023. godine, u 12:30 sati, u Info-centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15,  predstavit će se razne opcije za studiranje u inozemstvu, resursi za pomoć pri odabiru studija, postupak prijave na studij u inozemstvu, a sudionici će dobiti informacije i o troškovima studiranja i mogućnostima za dobivanje financijske potpore.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Na predavanju će se govoriti o studiranju u Europi, ali i SAD-u, budući da je IRO jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj i time specijaliziran za studij u Americi.

– Uz, to ovo je jedinstvena prilika da poslušate iskustvo studiranja u SAD-u od strane studentica Indiana University-ja – Cheryl McDermott i Crystal Lynn  Hempstead, ,koje će upravo u to vrijeme biti i na praksi u Info-centru za mlade – dodaju iz Info-centra i upozoravaju na pravovremenu rezervaciju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Rezervirajte svoje mjesto putem online prijavnice koja se nalazi na mrežnim stranicama centra.

– Vidimo se u Info-centru za mlade Osijek! – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)