1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Od osnovne do faksa, primanja gdjegod i na dva puta mjesečno!

3 min read
U nastavku pogledajte i njihovu ovotjednu ponudu od top 10 poslova. Sretno u potrazi!

Put do pronalaska posla ne mora biti težak i dug! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam najbrži i najlakši način da se prijavite na željeni natječaj putem njihove brze prijave! U nastavku pogledajte i njihovu ovotjednu ponudu od top 10 poslova. Sretno u potrazi!

Scalable Global Solutions d.d. traži kandidata za poziciju Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 11.06.2023. Traže se samostalni i pouzdani kandidati sa razvijenim analitičkim vještinama. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijaviti se možete putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada je Slavonija te prijave traju do 25.05.2023. Traži se osoba koja će se brinuti o zadovoljstvu klijenata, praćenju trendova u građevinskoj industriji i koja će voditi analizu poslovanja. Prijaviti se možete putem linka.

SoundOn Management d.o.o. zapošljava Dostavljača hrane (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, samostalnu organizaciju radnog vremena i isplatu plaće dvaput mjesečno. Prijavite se putem linka.

Gi Group Staffing Solutions traži kandidate za poziciju Agent u call centru (m/ž). Posao uključuje rad u području telekomunikacija Traži se kandidat s razvijenim komunikacijskim vještinama, koji nema strah od telefona. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, a prijaviti se možete do 24.05.2023. putem brze prijave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Konzum Plus d.o.o. traži Mesara (m/ž), Studenta za posao sa smještajem (m/ž) i Studenta za posao bez smještaja (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te rad u ugodnim i prijateljskim uvjetima. Možete se prijaviti do 24.05.2023. putem brze prijave.

FEEL CROATIA zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž) u Karancu. U opisu posla nalazi se priprema doručka i večere. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza u cjelosti i plaću po dogovoru. Možete se prijaviti do 16.06.2023. putem brze prijave.

ZL MEDIA d.o.o. traži kandidata za poziciju Građevinski radnik (m/ž). U opisu je posla nošenje materijala, priprema gradilišta i čišćenje. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 15.06.2023. putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

RC CONSULTING d.o.o.  zapošljava Projektanta (m/ž) u mjestu rada Osijek. Prijave se zaprimaju do 15.08.2023. Posao uključuje projektiranje građevinskih konstrukcija (mostova, cesta, tunela, upravnih zgrada). Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

LASLOVO KONFEKCIJA d.o.o. zapošljava Proizvodnog radnika – šivača (m/ž). Mjesto rada je Laslovo, a prijave se zaprimaju do 31.05.2023. Traži se 15 djelatnika za rad na industrijskim šivačim strojevima po pojedinim operacijama. Prijavite se putem linka.

Kako biste vidjeli mnoštvo raznovrsnih oglasa, zavirite na portal posao.hr. Garantiramo da ćete pronaći pravi posao za vas!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)