29. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ozlijeđen pijani motociklist! Još jedan pijani Slavonac sletio sa ceste i završio na ‘spavancu’…

2 min read
...pijanih i ozlijeđenih bilo je i u Osječko-baranjskoj županiji. Jedan je vozio automobil s više od 2 promila, jedan zbog alkohola završio u kanalu...

– U četvrtak 18. svibnja 2023. oko 23.40 sati u Požegi u Ulici Eugena Podubskog, 48-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,13 promila upravljao motociklom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te pao na kolnik – javlja policija i dodaje…

– U prometnoj nesreći 48-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nadalje, pijanih i ozlijeđenih bilo je i u Osječko-baranjskoj županiji. Jedan je vozio automobil s više od 2 promila, jedan zbog alkohola završio u kanalu…

– Pet prometnih nesreća dogodilo se na području PPRP Osijek, po dvije na području PP Đakovo i PP Našice te po jedna na području PP Beli Manastir i PP Belišće – nastavlja policija i niže…

– Na području PU osječko-baranjske jučer je evidentiran jedan vozač koji je bio pod utjecajem alkohola.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Naime, oko 21,25 sati u Valpovu u nadzoru prometa zatečen je 62-godišnjak iz Valpova, koji je upravljao osobnim automobilom. Obavljenim alkotestiranjem mu je utvrđena prisutnost od 2,30 promila alkohola u krvi.

– Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do  2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

– U Đakovu jučer oko 19,05 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je 28-godišnjak iz Širokog Polja upravljao osobnim automobilom te je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake sletio s kolnika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,65 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

– Za počinjenje prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.970 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)