4. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Otvoren Joli! Odzvonilo gubitku kose! Stigli u Osijek i prirodni ‘botox’, ‘fileri’ bez igle…

2 min read
Otvoren je Joli natural beauty, kozmetički salon u Wilsonovoj, čiji spektar usluga i proizvoda donosi zaokret u održavanju i postizanju ljepote. Dame i gospodo, vrata u Wilsonovoj 1A su otvorena!

Razumjevajući, kako je jučer rečeno, konkurenciju na tržištu, Joli je donio nešto sasvim drugo, potpuno novo, revolucionarno na osječkom tržištu. Dakle, od jučer, od 20. svibnja ‘anno domini’ 2023., odzvonilo je igli i ‘filerima’ u Osijeku. Stigao je i prvi prirodni ‘botox’ s trenutnim učinkom, a gubitak kose postaje stvar prošlosti. Otvoren je Joli natural beauty, kozmetički salon u Wilsonovoj, čiji spektar usluga i proizvoda donosi zaokret u održavanju i postizanju ljepote. Dame i gospodo, vrata u Wilsonovoj 1A su otvorena!

Krenimo, dakle, redom… Apsolutni hit i novitet je ‘microneedling’ vlasišta. To je specijalizirani tretman, koji posebnom metodom uklanja uzroke gubitka kose, pomaže pri jačanju folikule kose i ubrzava normalan ciklus i rast zdrave kose.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD FOTOGRAFIJA

Ništa manje revolucionarno dolazi iz svjetski poznate Korejske kuće specijalizirane za medicinsku i profesionalnu dermokozmetiku. Po srijedi je najnovija metoda ‘anti age’ njege lica. Po srijedi je KRX Aesthetics kozmetika, ako je taj termin dovoljan za opis. Jer, to je prvi prirodni ‘botox’ za trenutni lifting lica, vrata i dekoltea.

Nadalje, za sve koji ne znaju imaju li veći strah od starenja ili igle, u Joli natural beauty stigli su ‘fileri’ bez igle, ‘filer’ hyalurona u prahu, odnosno Topical ‘filer’. Tu si maske u kapsulama za smanjenje bora, zatim kreme za kućnu njegu sa ‘collagene’ nitima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uz nabrojanih ‘1.000 razloga’ za posjet, otvorenju su u petak bili nazočni brojni poslovni partneri, influenceri i prijatelji vlasnice Mirjane Živković, koja je zahvaljujući istima, ustvrdila kako se u svom poduzetničkom opusu vrlo lako odlučila na novi pothvat, razumjevajući pogodnosti i originalnost proizvoda i usluga koje nudi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD FOTOGRAFIJA

– Bez imalo sumnje u uspjeh naših tretmana, s radošću pozivam klijentice i klijente da se s punim povjerenjem prepuste stručnom Joli timu… – kazala je, među ostalim, Mirjana Živković.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bio je to, u pravom smislu riječi, ‘gala event’, gala događaj otvorenja, uz glazbu, fine koktele, probrana pića i dizajnerski osmišljena osvježenja, vrhunski glazbu i druženje.

Foto: Joanna Paciorek (ustupljeno za objavu) & OsijekExpress.com