28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Grad Osijek obilježava Međunarodni dan obitelji: Pogledajte pogodnosti i sadržaje…

1 min read
- Grad Osijek svim gostima uz pokaz putne karte HŽ-a za subotu 20. svibnja 2023. omogućava besplatan gradski prijevoz i besplatan ulaz u ZOO vrt.

– U povodu Međunarodnog dana obitelji Središnji državni ured za demografiju i mlade i HŽPP pripremaju posebnu ponudu za obitelji, a u obilježavanje se uključio i Grad Osijek – javljaju iz Kuhačeve 9 i dodaju što vas čeka i po kojim uvjetima…

– Pozivamo sve goste u posjet našemu gradu i na sljedeća događanja predstojećeg vikenda:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

• Osijek wine and walk
• Legend jam OSCANS
• Čudesna šuma

– Uz obilazak grada i šetnju preporučamo gastronomske i enološke delicije i specijalitete.

– Grad Osijek svim gostima uz pokaz putne karte HŽ-a za subotu 20. svibnja 2023. omogućava besplatan gradski prijevoz i besplatan ulaz u ZOO vrt.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Međunarodni dan obitelji proglasili su Ujedinjeni narodi 1993. kao odraz značaja koji međunarodna zajednica pridaje obitelji kao temeljnoj jedinici društva.

– Ovogodišnji Međunarodni dan obitelji pod geslom Obitelji i društvene promjene namijenjen je razmjeni aktualnih saznanja o demografskim trendovima, uključujući starenje i međugeneracijsku solidarnost, i podizanju svijesti o utjecaju demografskih trendova na obitelji u cilju stvaranja tolerantnijeg i povezanijeg društva – zaključuje se u najavi Grada.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)