1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

MUP traži 123 vježbenika/ce! Evo svih radnih mjesta u Osijeku i Slavoniji…

2 min read
U Slavoniji su tako otvorena radna mjesta u svih 5 županija, odnosno Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj i Virovitičko-podravskoj.

– Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je javni natječaj za prijam vježbenika u državnu službu na neodređeno vrijeme, na koji se, ravnopravno s ostalim kandidatima, mogu prijaviti i osobe s invaliditetom – javio je priopćenjem MUP, dodajući…

– U Ministarstvu unutarnjih poslova u sjedištu raspisan je natječaj za 15 radnih mjesta u Upravi za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove, dok se u 19 policijskih uprava za prijam u službu traži još 108 kandidata na neodređeno vrijeme.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ministarstvo unutarnjih poslova poziva sve zainteresirane osobe na ravnopravno sudjelovanje u raspisanom natječaju, uključujući osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti. S obzirom na to da područja policijskih uprava odgovaraju područjima županija u Republici Hrvatskoj, zainteresiranim kandidatima omogućava se zapošljavanje u mjestu prebivališta… – dodali su.

U Slavoniji su tako otvorena radna mjesta u svih 5 županija, odnosno Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj i Virovitičko-podravskoj.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Osijeku se tako traže dva izvršitelja/ce za radna mjesta vježbenika na neodređeno vrijeme, upravni referenti/ce za prijavništvo i osobne isprave. Dovoljna je srednja stručna sprema. A više o kondicijama natječaja možete pročitati OVDJE.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji se na natječaju, koji je dostupan OVDJE, traži vježbenik/ica na naodređeno vrijeme jedna osoba, za Službu upravnih poslova, državljanstva i stranaca.

U Slavonskom Brodu trebaju 5 osoba, u Novoj Gradiški jednu. U pitanju su isti ili slični spomenuti poslovi, a natječaj je dostupan OVDJE.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Požeško-slavonska županija traži jednu osobu, uvjeti su malo viši, ali se i traži viši upravni referent(ica, vježbenik/ica, za Službu zajedničkih i upravnih poslova, za Odjel za upravne poslove. Više možete naći OVDJE.

I naposljetku, što se Slavonije tiče,  Policijska uprava virovitičko-podravska, za Službu zajedničkih i upravnih poslova, Odjel za upravne poslove, traži osobu za radno mjesto upravni referent, vježbenik, jedan izvršitelj/ica, kao i osobu za mjesto administrativni referent, vježbenik, 1 izvršitelj/ica. Također, za Policijsku postaju Slatina trebaju osobu za mjesto upravni referent… Više čitajte OVDJE.

Foto: PU OBŽ (screenshot)