1. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pijanci za volanom! Vikend uhićenja, oduzimanja vozila… Jedan vrijeđao i omalovažavao policiju…

2 min read
Jedan vrijeđao i omalovažavao policiju...

– U subotu 20. svibnja 2023. oko 19.55 sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 45-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja – javlja policija i nastavlja…

– 45-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U nedjelju 21. svibnja 2023. oko 2.15 sati u mjestu Biškupci u prometu je zatečen 34-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest).

– Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi  prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U subotu 20. svibnja 2023. oko 23.30 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici, 40-godišnjak je pod utjecajem alkohola prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

– 40-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)