29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pogodite tko je zasvirao s Bajagom i Instruktorima u Osijeku!? Osječki profesor!

1 min read
Osim što je Jukić pratio Bajagu u skladbi, dobio je za sebe i svoj klarinet i 'solo trenutak', za pljesak cijele dvorane.

Uvijek rado viđeni Bajaga i Instruktori zasvirali su u subotu u Zrinjevcu u Osijeku još jedan u nizu njihovih sjajnih koncerata. A kao što je svojedobno Žika na koncertu u Osijeku obukao dres ‘bijelo-plavih’, tako je i ovaj koncert imao ‘lokalni touch’.

Naime, s njima je na pozornici u subotu zasvirao i poznati osječki profesor, glazbenik…, vlasnik agencije koja je organizirala koncert. U jednom je trenutku na pozornicu stigao i profesor Domagoj Jukić, vlasnik Agencije Koncert, prateći Bajagin vokal glazbom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako svjedoči video zapis podijeljen na Facebooku, Jukić je na binu izašao ususret izvedbi skladbe ‘442 do Beograda’. Bajaga ga je najavio i pjesma je krenula.

Osim što je Jukić pratio Bajagu u skladbi, dobio je za sebe i svoj klarinet i ‘solo trenutak’, za pljesak cijele dvorane.

Inače, Jukić je sjajan i svestran glazbenik, vješt s više instrumenata. Svira, što znamo, klavijature, saksofon, klarinet… Predavač je u I. Gimnaziji u Osijeku, vlasnik agencije, a pojavljuje se i u orkestru HNK u Osijeku. Ondje je u pojedinim predstavama bio i na činelama kao sastavnica orkestra.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bez imalo dvojbe, ‘par lakih nota’ u glazbenom spektaklu velikih ‘rockera’ s ovim prostora, za Jukića je sigurno bio ‘plitak potok’.

Foto: Facebook (screenshot)