4. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dan društvenih igara u Osijeku! Catan, Dixit, Calico, Harry Potter Cluedo, Game of Thrones, Monopoly…

1 min read
- Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u igranju neke od brojnih igara kao što su Catan, Dixit, Ticket to Ride, Calico, 7 Wonders, Harry Potter Cluedo, Game of Thrones Monopoly i Risk te Pictionary.

– American Corner Osijek i Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i u svibnju organiziraju Dan društvenih igara – javljaju iz GISKO-a, a o omiljenoj akciji u njihovoj organizaciji…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Radionica će se održati u petak, 26. svibnja 2023. godine u vremenu od 17.00 do 19.00 sati u prostorima American Cornera Osijek – dodaju i nabrajaju…

– Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u igranju neke od brojnih igara kao što su Catan, Dixit, Ticket to Ride, Calico, 7 Wonders, Harry Potter Cluedo, Game of Thrones Monopoly i Risk te Pictionary.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Cilj je ovih radionica predstaviti dio zbirki American Cornera Osijek i Odjela za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek te kroz igru i druženje potaknuti logičko razmišljanje i timski rad – zaključuju u objavi i pozivu.

Foto: Pixabay (ilustracija)